Kim Andringa Fotografie 
Let's make memories 


Geboorte fotografie 

Wat leuk dat je hebt nagedacht over een geboortefotograaf tijdens de geboorte van jullie kindje! Geboorte fotografie word steeds bekender, gelukkig, want geen foto's van je bevalling is juist voor veel vrouwen achteraf een groot gemis! Deze intense gebeurtenis beleef je vaak in een roes en hoe fijn zou het dan zijn dat je later juist wel terug kan kijken naar beelden hiervan om het verhaal compleet te maken.

Geboortefotografie vertelt het hele verhaal van de geboortedag van jullie kindje.  Ik leg dit graag op een respectvolle manier voor je vast. Ik ben mij er ontzettend van bewust dat het jullie speciale moment is en ik zal me dus ook zoveel mogelijk op de achtergrond begeven. 

Ik zal tijdens de geboorte zoveel mogelijk foto's maken van alles wat er gebeurt op dat moment. De details, de sfeer, de emoties, de steun en natuurlijk de geboorte van jullie kleintje. Ik leg dit op een mooie manier voor je vast, zodat je deze mooie herinnering altijd kunt herbeleven.

Goed (220 van 393)
Goed (220 van 393)
Geboorte
Geboorte
Geboorte
Geboorte

Werkwijze

Van te voren zullen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben. Dit kan bij jullie thuis of via videobellen. Tijdens dit gesprek zullen we elkaar beter leren kennen en mogen jullie later beslissen of dat ik jullie geboortefotograaf zal zijn. 

Wanneer je er voor kiest om de geboorte van jullie kindje door mij te laten vastleggen, zal ik vanaf week 38 tot aan de geboorte voor jullie 24/7 bereikbaar zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we bespreken wanneer jullie tijdens de bevalling contact met mij opnemen. Ik ben dan vanaf ongeveer 5 a 6 cm ontsluiting tot circa 2 uur na de geboorte aanwezig. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de eerste voeding, de eerste onderzoekjes, het aankleden en misschien zelfs de ontmoeting met het eerste bezoek vastleggen.

Interesse? Neem dan contact met mij op en hopelijk tot snel!

Liefs Kim. 

Tarieven


 

 Backup fotografen: 

Kirsten Mulder


Tamara Geluk
E-mailen
Bellen
Map
Info